Een leuke activiteit voor overdag en ‘s avonds

Heeft u al wel is van een buitenbioscoop gehoord? Een buitenbioscoop is simpelweg gezegd een bioscoop buiten. Vindt u dit nou interessant klinken? Neem dan vooral een kijkje op de website van Movie5. Bij Movie5 bent u aan het juiste adres als u een buitenbioscoop wilt huren. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u een avondje organiseert met uw hockeyclub of vriendengroep en een buitenbioscoop dé juiste activiteit lijkt voor die avond. Wanneer u de thuisbioscoop huurt krijgt u een scherm beschikbaar voor 50 tot wel 150 personen. De medewerkers zorgen voor de opbouw en de afbouw van alle instrumenten.

Een gametoernooi met de voetbalclub

Wat is nou een leuk idee voor een avond vermaak met een groep voetbalfanaten? Een FIFA toernooi natuurlijk! Movie5 geeft u de mogelijkheid een eigen FIFA toernooi te organiseren waarbij u voorzien word van een groot scherm met nog wat kleinere schermen, een apart scherm voor de uitslag en diverse Playstations. Voor het ultieme gevoel is er bioscoop geluid inbegrepen.

Een avond vermaken met games

Wilt u nou zo’n game toernooi organiseren? Met behulp van Movie5 word uw game toernooi een super succes! Naast FIFA is er ook nog Call of Duty beschikbaar. Voor de gamers die minder van voetbal houden en meer van oorlogsspelen.