Een krediet voor zelfstandigen of een andere lening

Wilt u een consumptiegoed buiten uw budget aanschaffen? Dat kan geregeld worden. Namelijk, samen met een kredietverstrekker. U hoeft op deze manier niet in één keer de  volledige prijs te betalen. Dit doet de kredietverstekker voor u. Of zij geven u het bedrag. In beide gevallen betaalt u in termijnen het bedrag met rente (in termijnen) terug aan de kredietverstrekker. Op deze manier kunt u gewoon uw consumptiegoed aanschaffen, bijvoorbeeld met een krediet voor zelfstandigen.

Hoe werkt het?

U kunt bij een kredietverstrekker een lening aanvragen. Een voorbeeld van een kredietverstrekker is Goed Lenen. Hier vindt u veel verschillende soorten leningen, zoals de bovengenoemde krediet voor zelfstandigen. Samen met  Goed Lenen zal er gekeken worden naar de lening die het beste bij uw situatie past. Vervolgens zal er berekend worden hoeveel termijnen er zullen komen en hoeveel dit per maand zal zijn. U kunt dit zelf inzien, zodat u vervolgens een keuze kunt maken of u hier al dan niet akkoord mee gaat. Als u akkoord gaat en Goed Lenen ook, zal de lening starten.

Meer weten?

Wilt u weten welke lening er bij uw past? Of dat lenen überhaupt wel iets voor u is? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en kunt u contact opnemen met de de werknemers van Goed Lenen.