Een gouden middenweg: een mediator

Verwikkeld zitten in een scheiding met uw partner brengt een hoop zorgen met zich mee. Niet alleen emotioneel maar ook financieel is er een hoop ballast te verwerken. Niet gek dat de emotionele en financiële aspecten van een scheiding soms door elkaar lopen. Want er is een hoop om samen uit te zoeken en op een rijtje te zetten. Voor u, in negatieve emoties of wanhoop naar een advocaat grijpt is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor Gooi mediators.

Een haalbaar convenant voor beide partijen

Wat helpt bij een scheiding is om alles op een rijtje te zetten. Voor u samen met uw partner tot een convenant komt is het belangrijk om beide inzicht te hebben in de financiële situatie. Door u hierbij door een externe partij te laten adviseren klaart het de lucht en helpt u beide inzicht te krijgen in de situatie.  Uiteindelijk leidt het tot een mooie oplossing waar beide partijen tevredenover zijn. Dit is een verademing en een stap verder in uw leven! Want uiteindelijk wacht u natuurlijk op een zonnige toekomst.

Er zijn mediators actief door heel Nederland. Bezoek de website en neem contact op  voor meer informatie.  Ook mogelijk is een mediator Amsterdam.