Een eigen factuur maken met Workspace

Offreren, factureren en administratie bijhouden, het zijn zeker niet de zaken waarvan je droomde toen je zelfstandig ondernemer werd. Maar het zijn wel de zaken die bij de dagelijks realiteit horen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit soort dingen een stukje gemakkelijker en toegankelijker te ┬ámaken. Door bijvoorbeeld met ondersteunende programma’s te werken waaronder Workspace. Hiermee kan je eenvoudig een offerte maken, uren bijhouden en vervolgens een factuur versturen. En niemand hoeft te weten dat je dit doet met een handig programma, alles kan namelijk in de huisstijl van jouw onderneming worden gemaakt. En door het bijhouden van de urenregistratie houd je het overzichtelijk.

Hoeveel uur ben je kwijt?

Het kan lastig zijn om in te schatten hoeveel uur je ergens in stopt. Hoeveel uur ben je kwijt aan het afleveren van een opdracht? Toch is dit belangrijke informatie als je de offerte gaat opmaken. Als je de offerte eenmaal hebt dan kan je dankzij de urenregistratie bijhouden of de geoffreerde uren ook overeenkomen met de werkelijkheid. In de factuur die je uiteindelijk verstuurt laat je dit zien.

Ook werken met Workspace?

Surf naar de website en maak kennis met dit handige programma wat je kan gebruiken voor het maken van een offerte tot aan de factuur!