Een advocatenkantoor voor bedrijven en particulieren

Intresse in een advocatenkantoor dat u direct helpt met onder andere advies op het gebied van vennootschapsrecht en andere rechtsgebieden of bij het opstellen en beoordelen van contracten? Dan bent u bij Law and More advocatenkantoor Den Haag aan het juiste adres. Law and More kan door middel van juridische adviezen uw onzichtbare wapen op de achtergrond zijn wanneer u dit nodig heeft. Duidelijke en de juiste adviezen zijn daarom ook heel belangrijk voor Law and More, en dit word gewaardeerd door zijn klanten. Dit blijkt door ons vaak aangevraagde juridisch advies. De advocaten van Law and More zijn betrokken en zorgen voor een zorgvuldige behandeling van uw belangen.

Veel waarde voor persoonlijke diesverlening

Law and More is een advocatenkantoor met jarenlange ervaring en heeft een dienstenpakket voor bedrijven. Onder dit dienstenpakket valt onder andere het opstellen, beoordelen en onderhandelen van contracten maar ook word er gericht op procedures en geschillen, juridische vertalingen en trainingen. Bij Law en More word veel waarde gehecht aan persoonlijke dienstverlening, wij denken dat dit de basis is van ons succes.

U kunt alle informatie over de diensten van Law and More op de website vinden. Ook vind u hier de informatie over de advocaten zoals Law and More’s arbeidsrecht advocaat Den Haag.