Echtscheidingsconvenant laten nakijken door Juranet

Ik heb nooit eerder zo snel en gemakkelijk juridisch advies gekregen als bij Juranet. Na het aanvragen van onze scheiding, twijfelde ik over de echtscheidingsconvenant die mijn ex-man en ik moesten ondertekenen. Een bepaald deel van de inhoud vond ik wat onduidelijk en daar stond ik niet geheel achter. Na wat internetten kwam ik uit op de website van Juranet.

Ik besloot de convenant op te sturen naar Juranet, dit gaat heel gemakkelijk digitaal. Diezelfde dag kreeg ik nog antwoord op mijn vraag, en dat voor een bedrag van €37,50. Nu wist ik dat ik in mijn recht stond om bezwaar te maken, en uiteindelijk kwamen mijn ex-man en ik tot een andere oplossing.

Het werkt heel gemakkelijk!

Juranet beoordeelt nog veel meer juridische documenten. Het  systeem werkt gemakkelijk: je stuurt je document op naar Juranet en je krijgt binnen 24 uur antwoord. Voor een bedrag van €75,00 per uur helpen ze ook bij vervolg diensten. Bijvoorbeeld een verbetering binnen het document of bij de ontwikkeling van een geheel nieuw document.

Nooit geweten dat het krijgen van juridisch advies zo gemakkelijk en laagdrempelig kon zijn. Het is juist eenvoudig! Een scheiding aanvragen en laten nakijken door een jurist is helemaal niet zo ingewikkeld als het soms lijkt dankzij Juranet.