Documenten elektronisch ondertekenen

Bent u het zat om elke dag weer documenten en formulieren te moeten ondertekenen? U kunt nu eenvoudig al uw documenten digitaal ondertekenen. Bij Evidos bent u daarvoor aan het juiste adres. Met de producten van Evidos kunt u documenten eenvoudig digitaal ondertekenen. Voor iedere situatie levert Evidos de passende oplossing. U kunt alle soorten documenten en formulieren elektronisch ondertekenen, waarmerken of aangetekend versturen.

De verschillende oplossingen

Bij Evidos leveren ze verschillende oplossingen voor het digitaal ondertekenen, waarmerken en aangetekend versturen van documenten en formulieren. Voorbeelden van documenten zijn: contracten, offertes, bouwtekeningen en polissen. Met de oplossingen van Evidos bespaart u kosten en kunt u producten sneller en effici├źnter leveren. U heeft keuze uit verschillende producten van Evidos. Het hangt af van de dienstverlening, het proces en uw wensen voor welk product u kiest. Voorbeelden van producten zijn: SimpleSign Pad, SimpleSign Bulk, Simple Sign Mobile en Simple Sign Desktop.

Meer informatie over de producten

Bent u benieuwd naar de oplossingen van Evidos en wilt u weten voor welke oplossing u moet kiezen? Ga naar de site voor meer informatie over digitaal ondertekenen en voor de producten. Wilt u advies van Evidos over de keuze van een product? Neem dan gerust contact op met Evidos en zij helpen u verder.