Diensten van Packstore

Heeft u hulp nodig bij het inpakken van uw goederen, orderpicking of misschien wel bij het stickeren van producten? Packstore staat voor u klaar. Packstore is een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistiek, fulfilment en co-packing. Packstore voert uw opdrachten snel en secuur uit en dat tegen een scherpe prijs.

De diensten van Packstore

Bij Packstore kunnen ze u veel diensten aanbieden. Zo kunnen zij zorgen voor onder andere het in en ompakken van goederen, het monteren van halffabricaten naar een eindproduct, mailingservice, het opzetten en afvullen van displays en het stickeren van producten. Packstore biedt u naast deze diensten ook de mogelijkheid om magazijnruimte te huren voor de opslag van uw goederen. Bent u benieuwd waarmee Packstore u van dienst kan zijn? Ga naar de site en bekijk het aanbod.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Packstore hebben ze mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Aan deze mensen wordt de kans geboden om zich te ontwikkelen in de samenleving. Packstore doet aan maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Wilt u gebruik maken van de diensten van Packstore en de sociale werkplaats Utrecht? Vraag vrijblijvend een offerte aan op de site of neem contact op met Packstore en zij helpenĀ u graag verder.