Deuren spuiten

Op zoek naar een bedrijf dat onder andere deuren voor je kan spuiten? Spuiterij Geraerts is een bedrijf die dit gegarandeerd voor je kan regelen en jouw deur kan voorzien van een goede coating. Met een goede coating zorg je ervoor dat jouw deur minder onderhoud heeft dan deuren die dit niet hebben. Uiteindelijk is dit alleen maar goed voor je portemonnee. Spuiterij Geraerts staat bekend om haar flexibiliteit en snelheid, doordat zij snel reageert op aanvragen, maar is ook nog is KOMO gecertificeerd. Klik hier voor meer informatie.

Spuiterij Geraerts

Spuiterij Geraerts verzorgt verschillende coatings die allemaal waterdragend zijn, zoals: gronden, voorlakken, dekkend of transparant. Deze coatings zijn allemaal geschikt voor houtsoorten of houtachtige materialen. Naast het spuiten van deuren, is dit ook mogelijk bij: kozijnen, radiatoren of ramen. Door de snelheid waarin Spuiterij Geraerts werkt, ben je voordat je het weet voorzien van nieuwe coatings door je hele huis. Binnen 2 dagen na bevestiging van de opdracht, heeft Spuiterij Geraerts de producten in huis en kunnen ze gelijk aan de slag. Ook spoedopdrachten zijn mogelijk, deze kunnen binnen 24 uur worden uitgevoerd.

Contact

Naast het spuiten en verven van deuren kan Spuiterij Geraerts dit ook met verwarmingsbuizen. Het verven van verwarmingsbuizen brengt vele voordelen met zich mee. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Ook vindt u hier alle informatie om contact op te kunnen nemen.