De software van ARAM

Wilt u de beheersbaarheid van de projectportfolio verbeteren? ARAM Software en Consultancy heeft voor u het totaalpakket. Zij verkopen Oracle Primavera, dit is een veelgebruikte applicatie om bij te dragen aan de beheersbaarheid.

ARAM Group

U kunt bij ARAM terecht voor het opleiden en het inhuren van uw mensen op het gebied van projectmanagement. De ARAM Academy is uitgegroeid tot het grootste Primavera opleidingsinstituut van de Benelux. Het is een feit dat ongeveer tien procent van alle projectplanners in Nederland van de ARAM Academy komt. ARAM heeft een missie en die missie is om de projectomgeving binnen organisaties efficiƫnt en effectief in te richten. Ze willen verschillende middelen in een organisatie beheersbaar maken. Ze willen hun klanten structureel voorzien van een optimale inrichting van projectomgeving.

Oracle Primavera

Om bij te dragen aan de beheersbaarheid van verschillende middelen is Oracle Primavera een veel gebruikte projectmanagementsoftware. ARAM is ook gold partner van Oracle Primavera en verkoopt daarom ook de software. De software zorgt voor een gedetailleerd en volledig systeem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Oracle Primavera? Ga naar de site van ARAM Software en Consultancy en bekijk het aanbod en de mogelijkheden. Voor vragen en informatie kunt u ook contact opnemen met ARAM.