De slowjuicer voor gezonde sappen

Maakt u graag uw eigen sappen, soepen, sauzen en ijs? Dan mag een apparaat dat u hierbij helpt natuurlijk niet ontbreken. De slowjuicer van Greenis Europe is dat apparaat. Met de slowjuicer maakt u heerlijke gezonde sappen van fruit en groente, maar u kunt ook soepen, ijs en sauzen maken. Op de site van Greenis Europe kunt u de slowjuicer eenvoudig bestellen.

De slowjuicer

De slowjuicer van Greenis Europe maakt voor u heerlijke gezonde sappen. U maakt een sapje dat nog vol zit met vitaminen en mineralen. Dit komt door de langzame manier van sap maken zonder het te verhitten. Het sap wordt van de pulp gescheiden waardoor u een pulpvrij sapje krijgt. In de slowjuicer kunt u ook groente en fruitsoorten met schil persen, zoals appel, wortel en bleekselderij. Met de slowjuicer kunt u naast gezonde sappen ook ijs, soep, saus en notenmelk maken. U profiteert van veel voordelen met de slowjuicer van Greenis Europe. Zo is de slowjuicer zelfreinigend, makkelijk te gebruiken, zeer geluidsarm en profiteert u ook van de voedingswaarde.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de slowjuicer van Greenis Europe? Ga naar de site voor meer informatie over het apparaat. Op de site kunt u de slowjuicer bestellen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Greenis Europe.