De facturatieprogramma’s van Workspace

Administratie is zeker niet het leukste onderdeel van het runnen van een bedrijf. Administratie betekent urenregistratie, facturen, offertes en nog veel meer. Vaak kosten deze dingen veel tijd en moeite. Gelukkig is hier iets op gevonden door Workspace. Workspace heeft facturatieprogramma’s ontwikkeld die het maken van facturen en offertes een stuk makkelijker en sneller laat verlopen. Niet alleen voor u, maar ook voor de klant. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Online facturen en offertes

We kunnen in het kort zeggen dat het grootste verschil is dat facturen en offertes niet langer op papier zijn. Deze documenten zijn nu digitaal. Dit scheelt werk met printen, opsturen, ondertekenen en faxen. U kunt gewoon op de website van Workspace een account aanmaken en direct aan de slag gaan. U opent het document, wat een ‘basis’ is voor uw factuur of offerte. Zonder enige moeite kunt u uw huisstijl en logo invoegen in het document en het vervolgens vullen met de nodige informatie. Als het document klaar is verstuurt u deze digitaal naar de klant. De klant kan dan ook digitaal reageren met het betalen van de factuur of het accepteren van de offerte.

Nu beginnen

Ga naar de website om een account aan te maken en direct te beginnen met het digitaal factureren. Als u vragen of opmerkingen heeft over het programma en het gebruik van het programma of misschien iets heel anders, dan vindt u op de website de contactgegevens waar u naar toe kan met uw vragen.