City of sails voor balans tussen sportief en casual

Bij zeilkleding denken veel mensen direct aan sportkleding. Immers ben je op de boot altijd veel in beweging, en je kleding moet bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Maar bij zeilen hoort ook een manier van leven. Grote kans dat je na een dag zeilen ergens aanlegt om lekker te gaan eten en drinken. Het is dan prettig om daarvoor goede zeilkleding te hebben. Want je wil er natuurlijk wel een beetje gekleed uitzien. Een zeilmerk wat van beide markten thuis is is City of Sails!

Misschien iets voor in uw zaak!

Bent u op zoek naar een merk om in te kopen voor in uw eigen kledingzaak? Verkoopt u sportieve kleding met een casual randje, geschikt voor diverse gelegenheden? Dan is het merk City of Sails wellicht geschikt om ook in uw winkel te staan. Het is een mooie aanvulling als u op zoek bent naar een merk wat zowel sportief kan worden gedragen maar er toch altijd netjes uitziet. Het is dus praktische kleding, maar dat hoef je er niet perse aan af te zien. Klinkt ideaal?

Neem een kijkje op de website!

Maak nader kennis met het merk City of Sails via de website. Voor meer informatie over het inkopen van merkkleding klik op de link.