Breng de juiste taal in de juiste kanalen

Bijl PR is een communicatiebureau wat gespecialiseerd is in crisiscommunicatie. Bijl PR noemt het belang van de juiste taal in de juiste kanalen, zodat de juiste doelgroep bereikt wordt. De boodschap moet teruggebracht worden tot de essentie. Als dit lukt, zal dit resulteren in succes. Succes in communicatie zal ervoor zorgen dat mensen in beweging komen, wordt er nieuws gemaakt en worden producten en diensten iets met een eigen karakter en last but not least, reputaties worden verstevigd. Dit is in het kort wat Bijl PR is en wat Bijl PR voor u wilt. Dit bereiken ze door crisis communicatie en zorgcommunicatie.

Crisis communicatie

Crisiscommunicatie gaat over de communicatie in crisissituaties als een bedrijfsbrand, fraude of fabriekssluiting. Alles binnen en rond uw bedrijf heeft invloed op uw reputatie. Het is heel erg belangrijk om een goede reputatie te behouden. Dit door bepaalde boodschappen te benadrukken en door op de hoogte te zijn van eventuele bijkomende effecten. Bijl PR wil u hier graag bij helpen. Ze zullen voor u een strategie opzetten en uitvoeren. U zult bijvoorbeeld altijd op de hoogte zijn van wat er op social media over wordt geschreven hier zal op in worden gespeeld.

Zorg communicatie

Zorg communicatie gaat over het communiceren over een nieuwe regeling binnen de zorg. Patiƫnten weten steeds meer en worden steeds mondiger door de komst van social media. Hiervoor zal met u een juiste strategie worden opgezet en worden uitgevoerd.