Body chains en andere sieraden bestellen

Je hebt een nieuwe outfit geshopt en nu wil je het geheel  graag afmaken met mooie accessoires. Bij SOYL, Story of your life, hebben ze een enorme keuze aan sieraden, waaronder kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, enkelbandjes en nog veel meer. Bezoek de webshop en neem een kijkje in de wereld van handgemaakte sieraden. Bij SOYL kun je prachtige body chains kopen.

In het assortiment

Bij SOYL vind je gegarandeerd een prachtig sieraad voor elke outfit. Bij SOYL vind je verschillende categorieën. De sieraden zijn handgemaakte sieraden en geïnspireerd op de beschaving van de oudheid. Elk chapter heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn de sieraden  van the Nomads collectie geïnspireerd op het verhaal van de nomaden die leven in de Sahara. De Travelers collectie is een vrolijk gekleurde collectie geïnspireerd op het leven van een bohemian, met invloeden uit verschillende culturen uit het Oosten. Deze serie is erg kleurrijk. Het kan zijn dat je toch nog niet helemaal tevreden bent met wat je gezien hebt, dan biedt SOYL je de mogelijkheid de kleur, de lengte of het materiaal aan te passen naar jouw wensen.

Informatie

Ben je nu benieuwd naar het assortiment van SOYL? Ga dan direct naar de webshop. Hier kun je kiezen voor een prachtige head chain kopen of voor één van de andere sieraden. Voor meer informatie ga je naar de site of neem je contact op met SOYL.