Betaal wat het waard is

Op zoek naar een unieke online veiling waarop u kunt meebieden op de meest luxe producten, zoals bijvoorbeeld een sauna of auto? Dan zit u bij de online veilingen van NBD Auctions aan het juiste adres! Deze online veiling maakt het mogelijk om als particulier mee te bieden op de meest luxe veilingen. Op deze manier bepaalt u zelf wat u voor een product of dienst wilt uitgeven en zult u daarom altijd zelf bepalen tot hoever u wilt mee gaan bieden. Wordt de prijs u te hoog tijdens de veiling? Dan biedt u gewoon de volgende keer opnieuw en hoopt u gewoonweg dat u niet overboden wordt!

Zelf de prijs bepalen

Tijdens de veilingen van NBD Auctions zal u altijd zelf de prijs bepalen, gezien het feit dat u zelf meebiedt op de producten die online geveild zullen worden. Op deze manier zal er nooit een prijskaartje hangen aan bijvoorbeeld aan sauna, maar krijgt u zelf de gelegenheid om te bieden op deze producten met het bedrag dat u waard vindt voor het product.

Live meebieden?

Wilt u live meebieden op de veiling online van NBD Auctions? Maak dan een account aan op de website en biedt direct online mee!