Afsluiten van een abonnement

Wil jij binnenkort een nieuwe abonnement afsluiten, of mag jij jouw abonnement binnenkort verlengen? Laat dan jouw keuze vallen op een abonnement van de provider Tele2. Castle Telecom geef jou een ruim aanbod aan Tele2 abonnementen, waardoor er ook voor jou een ideale abonnement tussen zit. Ook is het mogelijk om een abonnement van Tele2 in combinatie met een smartphone te krijgen. 

Een abonnement afsluiten

Een abonnement afsluiten is tegenwoordig heel gemakkelijk. Je hoeft niet meer naar de winkel om een abonnement af te sluiten, maar dit kun je allemaal zeer gemakkelijk en snel online doen via de website van Castle Telecom. Jij kiest jouw toestel i.c.m. een abonnement uit, en volgt vervolgens alle stappen die jou worden gegeven. Vervolgens zal jij de contract opgestuurd krijgen, waarna jij deze weer ondergetekend terugstuurt naar de specialist. Deze zal vervolgens jouw aanvraag in behandeling nemen, om jou vervolgens uitsluitsel te geven. Is deze positief, dan krijg jij zo spoedig mogelijk jouw telefoon opgestuurd, inclusief met jouw abonnement (sim-kaart).

Wil ook jij een abonnement Tele2 afsluiten, en wil jij dit bij Castle Telecom doen? Surf dan direct naar de website, en bekijk de mogelijkheden voor het afsluiten van een abonnement bij de provider Tele2.